3D Drill

Edző: Ormai Katinka

Ormai Katinka vagyok, funkcionális edző, személyi edző, dinamikus jóga oktató és rehabilitációs tréner.

Bár versenyszerűen nem sportoltam, a mozgás mindig az életem része volt. Gyermekeim születése után kezdtem komolyabban foglalkozni a mozgással. 2006-ban szereztem meg az első sporttal kapcsolatos végzettségemet, melyet az évek során újabb és újabb tanfolyamok követtek (követnek). Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, ezért továbbképzésekkel, tudományos publikációk olvasásával próbálom magam fejleszteni, hogy a legtöbbet nyújthassam azok számára, akik megtisztelnek bizalmukkal.

Vallom, hogy a mozgás öröme mindenkié, nemre és korra való tekintet nélkül. Az edzéseimen elsődleges szempont, hogy a gyakorlatok funkcionálisak, és preventívek legyenek, mindenki az edzettségi szintjének megfelelően tudjon részt venni az órán.

Úgy gondolom, hogy a mai rohanó, zömmel ülő életmódot folytató emberek számára különösen fontos, hogy megtalálják azt a mozgásformát, amelyet örömmel, rekreációs céllal tudnak hosszútávon űzni, hogy a mozgás öröm legyen, ne kényszer.

3D Drill

A 3D Drill egy saját testsúlyos edzésforma, ahol a különböző gyakorlatokat sorozattá összefűzve, áramlásszerűen végezzük.

3D – mert a tér mindhárom síkjában dolgozunk.

Mozgásanyaga a mobilitás, stabilitás, egyensúly és koordináció fejlesztését célozza. Rengeteg korrektív gyakorlatot tartalmaz, így a sérülések megelőzésének, a helyes mozgásminták kialakításának egy lehetőségét kínálja. Elemei főként a funkcionális edzésből, jógából, fizioterápiából és a korrekciós gyakorlatokból származnak.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.