Aerobic Fitt-Mix

Edző: Dombi Orsolya

Fitt-Mix óráimat a hatékonyságra építem.

Meggyőződésem, hogy tudatos, kidolgozott edzésmódszerrel látványos és maradandó alakformálást lehet véghez vinni.

A Fitt-Mix egy 60 percen keresztül történő, a bemelegítés után zsírégető tartományban megtartott könnyed koreografált óratípus, aminek a második felében kőkemény izomformálás történik kellemes relaxációval zárva.

Az edzések végén lehetőség van zsírszázalékot mérni, és idővel ennek segítségével követni a változást.

Ha érdekel, minden kedden és csütörtökön fél 6-fél 7-ig megtalálhatsz az Erőd teremben. Bármikor lehet csatlakozni, mindenkit szeretettel várok!!

 

Dombi Orsolya vagyok, 8 éves koromban kezdtem el sportolni.

Ebből 5 évig balettoztam, de ezzel párhuzamosan lassan beszippantott a versenyaerobik világa, ami akkoriban szivárgott be Magyarországra.

Először 12 évesen sikerült a dobogó legfelső fokára felállni egy országos bajnokságon, majd ezt követte egy európa bajnoki cím.

A versenysport abbahagyása után 2004-ben végeztem a TF aerobik edzői szakán, és azóta is folyamatosan tartok edzéseket gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Jelenleg testnevelőtanárként dolgozom egy általános iskolában.

Hiszem, hogy a mai rohanó információval teli világunkban minden korosztálynak szüksége van egy olyan kikapcsolódási formára, ami szellemileg és fizikálisan is hozzá tud segíteni egy egészségesebb élethez! A legtökéletesebb erre bármelyik mozgásforma.

Természetesen nálunk nőknél ez még cizelláltabb, hiszen a hiúság nagy úr, és az egészség mellett a külső forma sem elhanyagolható szempont!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.