Nia

Edző: Gyenesei Krisztina

 

Nia – egy hatékony és szórakoztató mozgásprogram.

 

A Nia az Egyesült Államokból ered, a ’80-as években alakította ki egy fitneszedző házaspár, Debbie Rosas és Carlos Rosas, 9 különböző mozgásforma ötvözetéből, amelyek harmonikusan illeszkednek egymáshoz.

A harcművészeti elemek segítségével, megtapasztalhatjuk a belső erőnket, a tánc segítségével finomíthatjuk mozdulatainkat, az egyensúly gyakorlatokkal  fejleszthetjük és ezzel segíthetjük a koncentrációs képességünket, a stabilitás megtartását a mindennapjainkban.

A mozdulatok gyakorlásával megismerheted a tested, így közelebb kerülsz önmagadhoz és egy fokozatos, gyönyörű fejlődés részese lehetsz, amely e Te saját ütemedben történik.

 

 

Gyenesei Krisztina vagyok, okleveles Nia oktató

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a sport már pici gyermekkoromtól mindennapos része volt az életemnek.

A középiskolás éveim egy költözés következtében aktív sport nélkül teltek. Próbáltam rátalálni önmagamra, amiben ismét a sport segített.

A Nia 2010-ben talált rám és ezzel belopta magát a mindennapjaimba. Először Aerobic edző képesítést szereztem, hiszen a Nia alkotói is fitneszedzők voltak, majd 2014-ben elvégeztem a Nia fehér öves tréningjét.

Kiegészítésképpen, dinamikus jóga, preventív gerinctréning, balett body képzéseken tanultam.Táncos mozgásformák tekintetében,folyamatosan képzem magam. 3 éve tartok Nia órákat Veszprémben.

Ha táncos mozgásformával szeretnél kikapcsolódni, amely átmozgatja minden porcikád. Alakot formálni és levezetni a mindennapi feszültséget, hogy óra után újult erővel tudj továbblépni a mindennapokba, próbáld ki a Niát,

Várlak szeretettel!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.